Frågor och svar

När startar Hälsoboosten?

Hälsoboosten startar samma dag som du aktiverar din rabattkod och medlemskap. Du får direkt massa tips för att komma igång. Det du ska tänka på innan du köper abonnemanget är att du har tillgång till hantlar, gärna en foam roller och en träningsmatta. 

 

Kan man träna hemma eller måste man ha ett gymkort?

Upplägget är framtaget för att man ska kunna välja mellan att träna hemma eller på gymmet. Dock bör du ha hantlar, träningsmatta och  en foamroller.

 

Hur långt är medlemskapet?

Hälsoboosten START pågår i en månader från det att du aktiverat din rabattkod och medlemskap. Efter START är klart kommer du att fortsätta med Hälsoboosten POWER och då får du ytterligare 2 månaders medlemskap med ett helt nytt material och 4 nya träningsprogram. Samtidigt som START medlemskapet förlängs ytterligare 60 dagar. 

 

 Vad skiljer sig mellan Hälsoboosten START och POWER

START innehåller alla viktiga delar för att komma igång med träning, nya rutiner och rätt tänk runt kosten. Vårt mål är att du ska få verktygen att göra en långsiktig plan som du ska kunna leva med resten av ditt liv.

POWER innehåller mer fördjupad fakta kring träning och kost, tips för att öka motivationen, nya mer utmanade träningsprogram, mer recept och helt enkelt en riktigt energiboost som får dig att fortsätta utmana och utveckla dig själv för att uppnå en hållbar hälsosam livsstil.

 

Kan jag vara med i Hälsoboosten om jag har någon allergi?

Det går jättebra. Du väljer själv hur du vill planera dina måltider och det finns inga hinder i att utesluta t.ex gluten, laktos och ägg. Vi ger dig tips på alternativa råvaror om det skulle önskas.

 

Vad behöver jag tänka på innan jag går med i Hälsoboosten?

Det är viktigt att du går in i Hälsoboosten med ett öppet sinne. Vissa dagar känns motivationen inte på topp men för varje dag så går det lite enklare. En förändring måste få ta lite tid. Förbered dig gärna genom att rensa ut skafferiet på alla sötsaker, halvfabrikat och onödiga fällor. Vi kommer fokusera på ren naturlig mat i största möjliga utsträckning. Du kommer direkt att få hjälp med inköpslistor så att du kan fylla köket med bra och ren mat. Du behöver även se till att du har hantlar i ca 3 olika viktklasser hemma. Vi rekommenderar även att du har en träningsmatta och en foamroller till hands.

 

Vilka förkunskaper krävs?

Inga, du kan vara helt nybörjare. Övningarna är enkla men väldigt effektiva. Man får bilder och beskrivande texter till samtliga övningar.

 

Hur kan jag få inspiration och tips från andra?

På sociala medier använder vi hashtaggen #hälsoboosten när vi publicerar bilder, recepet och övriga inlägg. Vi vill självklart se alla medlemmars bilder, dela jättegärna med er av er resa så garanterar vi att du får positivt pepp från både nya och gamla vänner.

  

Finns det någon åldersgräns för att delta?

Man måste vara 15 år för att delta och har målsmans godkännande.

 

Vad händer om jag blir sjuk och inte kan träna?

Om du blir sjuk och inte kan delta så kan du mejla in ett läkarintyg. Vi kompenserar dig då med förlängt medlemskap.

 

Vad betyder reps?

Reps betyder antalet repetitioner du utför en och samma övning.

 

Vad betyder set?

Ett visst antal reps (repetitioner) är ett set, en omgång.

 

Vad är en foam roller?

Det är en hård ”rulle” som du kan massera och stimulera musklerna med. Du ligger på den och låter kroppens olika muskelgrupper rulla fram och tillbaka över rullen. När du tränar dina pass med Hälsoboosten får du tydliga instruktioner och bilder som förklarar hur du ska göra. 

 

Hur ska jag ange vikt i träningsdagboken?

Ange alltid vikt per hantel. Använder du 5 kg i te.x bicepscurls så ska du registrera 5 kg i träningsdagboken inte 10 kg.

 

För mer information om allmänna villkor klicka här.